Aanvraagformulier
T. 0497 574 173

Opperste concentratie met XL-Tower

XL Tower

Opperste concentratie is hier vereist. Het is de bedoeling dat je om en om een steen uit de toren haalt en deze weer bovenop de toren legt. Speel het zonder bibberende handen, slim en tactisch, want als de toren omvalt ben je af.

Het spel kan gespeeld worden vanaf twee spelers.

De spellen kunnen per dagdeel gehuurd worden. Interesse? Bekijk de prijzen.
Neem contact met ons op en we nemen de mogelijkheden graag met je door.


 

XL Tower

Spelregels XL Tower

Uitgangspositie

Wij adviseren u om eerst de veiligheidshelmen op te zetten. Bouw de toren op een vlakke ondergrond. De spelers gaan hieromheen staan. Je legt, om de toren op te bouwen, 3 stenen tegen elkaar aan en de volgende laag leg je kruislings op de onderste laag. Zo bouw je de toren totdat hij 12 lagen hoog is. Het is de bedoeling om ergens uit de toren een willekeurige steen te verwijderen zonder dat de toren omvalt. Van de bovenste 2 volle lagen mogen geen stenen worden verwijderd tijdens het spel.

Het spel

Je speelt om de beurt met de wijzers van de klok mee. Je speelt 1 steen per beurt. Je mag tijdens het verwijderen van de steen de toren niet tegenhouden met je handen. Als je een steen bewogen hebt, moet je die ook spelen (= verwijderen). De steen die je verwijderd hebt, moet je kruislings op de bovenste laag van de toren plaatsen, totdat je een nieuwe volle laag van 3 stenen hebt.

Het einde van het spel

De winnaar mag gefeliciteerd worden wanneer: er echt geen steen meer kan worden verplaatst. De speler die de laatste steen plaatste zonder dat de toren is omgevallen is de gelukkige. de toren omvalt. De speler die de laatste steen foutloos plaatste is dan de winnaar.