Aanvraagformulier
T. 0497 574 173

XL-select voor stalen zenuwen

XL Select

Echt een spel voor wie gezegend is met stalen zenuwen. Je verzamelt punten door de gekleurde stokken één voor één uit de ring te trekken. De dobbelsteen bepaalt welke kleur stok je eruit moet vissen. Zakt de ring in en valt- ie op de grond, dan is het spel voorbij. Spannend!

Dit spel kan gespeeld worden vanaf twee spelers.
 
De spellen kunnen per dagdeel gehuurd worden. Interesse? Bekijk de prijzen.
Neem contact met ons op en we nemen de mogelijkheden graag met je door.


 

Spel.jpg

Spelregels XL Select

Uitgangspositie

Plaats de bundel stokken loodrecht op het speelveld en schuif de houten ring eromheen. Verdraai de stokken zodanig dat ze in het rond uitwaaieren. Laat dan de ring los, zodat de bundel uit zichzelf blijft staan. Pak de dobbelsteen en het spel kan beginnen.

Het spel

Men gooit om de beurt met de dobbelsteen, de gegooide kleur is ook de kleur stok die uit de bundel moet worden getrokken. De ring en de stokken mogen tijdens het eruit trekken allemaal bewegen. Het spel is echter meteen afgelopen wanneer de hele bundel stokken in elkaar stort en de houten ring het speelveld aanraakt. Degene die dat heeft veroorzaakt, heeft de ronde verloren. En degene die de meeste punten heeft verzameld gewonnen.

Het einde van het spel

Als de ring het speelveld raakt, worden de punten geteld volgens het waarderingstabel. De speler met de meeste punten is de winnaar.