Aanvraagformulier
T. 0497 574 173

XL-Cake samenwerken als team

XL Cake

Bij dit spel zul je gaan samenwerken, want je speelt het in teams. De bedoeling is om zoveel mogelijk balletjes te verzamelen. Dat doen jullie door de bal door de verschillende etages én het labyrint te loodsen. Een stuk moeilijker dan het lijkt, want er zijn ook nepgaten in het spel.

Het kan gespeeld worden van twee tot maximaal vier spelers.

De spellen kunnen per dagdeel gehuurd worden. Interesse? Bekijk de prijzen.
Neem contact met ons op en we nemen de mogelijkheden graag met je door.


 

XL Cake

Spelregels XL Select

Uitgangspositie

Leg boven op de XL-Cake een houten bal (als variatie 6 de ballen tegelijk), in het midden van de bovenste etage is een gat waar de bal door moet. Balanceer in de tweede etage de bal zodat hij weer naar de derde etage valt, komt de bal in een nepgat (net) moet hij blijven liggen en mag men een nieuwe bal in het spel brengen. In de derde etage zijn meer nepgaten waar men de bal kan kwijt raken, maar als hij naar de vierde etage valt komt de bal in een labyrint, loods de bal nu naar de juiste opvangplek. Het is een teambuilding spel, probeer dus met overleg zo snel mogelijk het labyrint te volgen en wie de meeste ballen in het opvangnet brengt is winnaar. Bij een gelijk aantal is het team dat het snelste de meeste ballen in het opvangzakje heeft gebracht gewonnen.

Het spel

Elke speler pakt met 2 handen de handvaten van het onderste plateau vast.
Als iedereen klaar staat en het balletje op de bovenste etage wordt gelegd, wordt de tijd gestart. Je behoort de balletjes door het labyrint te loodsen.
Men mag een balletje dat in een vangnetje komt niet weghalen, pas als het spel ten einde is moeten deze weggehaald worden. De etages worden steeds moeilijker en hebben steeds meer gaten. Het team met de meeste ballen in het opvangnet onderaan is de winnaar. Bij een gelijk aantal ballen is het team dat de snelste tijd heeft neergezet winnaar.

Het einde van het spel

De groep die de meeste balletjes naar het opvangnet heeft weten te loodsen én de snelste tijd heeft neergezet heeft gewonnen.