Aanvraagformulier
T. 0497 574 173

XL-cactus een doordenkertje

XL Cactus

Oef, dit is een doordenkertje. Je moet jouw speelballen sneller uit de cactus zien te krijgen dan je tegenstanders. En dat kun alleen door de stokken zo in en uit de cactus te steken dat de ballen naar beneden vallen. Maar als je goed nadenkt en tactisch te werk gaat, kun je de speelballen van je tegenstanders blokkeren.

Het kan gespeeld worden van twee tot maximaal vier spelers.

De spellen kunnen per dagdeel gehuurd worden. Interesse? Bekijk de prijzen.
Neem contact met ons op en we nemen de mogelijkheden graag met je door.


 

XL Cactus

Spelregels XL Cactus

Uitgangspositie

Zet de Cactus in het midden van de kring spelers en steek aan elke zijden 10 stokken willekeurig in de bovenste helft van de toren in de gaatjes van de Cactus, zodat de stokken er aan de andere kant weer uit steken. Stop alle 20 ballen aan de bovenkant in de cactus zodat deze op en tussen de stokken rollen. Spreek af welke speler begint, speel met de wijzers van de klok mee.

Het spel

Iedere speler kiest zijn/haar eigen kleur ballen om mee te spelen. Haal om de beurt een stok uit de cactus en plaats deze ergens anders weer terug. Doe dit zodanig, dat jouw eigen kleur ballen naar beneden vallen, en dat je de ballen van je tegenstanders blokkeert door je stok tactisch terug te plaatsen.

Het einde van het spel

Je hebt gewonnen als alle 5 ballen van jouw kleur als eerste uit de cactus zijn gerold. Gefeliciteerd!