Aanvraagformulier
T. 0497 574 173

Stratergisch inzicht met vier op een rij

XL 4 in a row

Wie is er niet groot mee geworden: vier op een rij. De opdracht zo simpel en toch zo verdraaid lastig. Zorg ervoor dat vier schijven van jouw kleur op een rij krijgt en je hebt gewonnen. Maar je tegenstander kan het je flink moeilijk maken.

Het spel kan gespeeld worden met twee spelers.

De spellen kunnen per dagdeel gehuurd worden. Interesse? Bekijk de prijzen.
Neem contact met ons op en we nemen de mogelijkheden graag met je door.


 

XL 4 in a row

Spelregels XL 4 in a row

Uitgangspositie

Probeer je tegenstander in een dwangpositie te brengen; welke zet je tegenstander ook doet, je wint altijd. Een diagonale rij is makkelijker over het hoofd te zien dan een horizontale of verticale rij. Zorg ervoor dat je niet alleen bezig bent om zelf te winnen, dan kan het zomaar gebeuren dat je tegenstander plotseling vier op een rij blijkt te hebben.

Het spel

In zijn beurt neemt de speler één van zijn schijven uit zijn voorraad en laat de schijf vallen in een rij naar keuze. De schijf valt naar beneden, tot hij de bodem bereikt of landt op de bovenste schijf in de rij. En zo proberen 4 schijven met de zelfde kleur, horizontaal, verticaal of diagonaal langs elkaar te krijgen.

Het einde van het spel

De speler die het eerst vier schijven op een rij heeft staan (horizontaal, verticaal of diagonaal), is de winnaar van het spel.